Σχετικά με μας

Ο Γεώργιος Τρομπούκης, είναι κτηνίατρος, απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της εξέτασης, διάγνωσης, θεραπείας, χειρουργικής και νοσηλείας αποκλειστικά ζώων συντροφίας (σκύλου-γάτας)
Από τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ασχολήθηκε αποκλειστικά με τις μεγάλες του αγάπες το σκύλο και τη γάτα. Πίστευε πάντα ότι το καλύτερο αποτέλεσμα στην δουλειά ενός επαγγελματία έρχεται μέσα από την εξειδίκευση πάνω σε ένα αντικείμενο και την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.
Έτσι, το 2001 δημιούργησε ένα πρότυπο, σύγχρονο και πλέον εξοπλισμένο ιατρείο ζώων συντροφίας στην οδό Τζαβέλλα 25 στην Άρτα, με παροχές εφάμιλλες νοσοκομείου.
Παρέχει υπηρεσίες υπερηχοτομογραφίας, ακτινογράφησης, ενδοσκόπησης, σύγχρονου χειρουργείου ορθοπεδικής και μαλακών μορίων, νοσηλευτήριου.
Δέχεται επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο και είναι πάντα κοντά στον ιδιοκτήτη για οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστεί.
Η αντιμετώπιση του ασθενούς γίνεται με σεβασμό σε αυτό και έχοντας υπόψιν όλους τους κανόνες την κτηνιατρικής δεοντολογίας .
Η ενημέρωση του ιδιοκτήτη για τις απαιτούμενες εξετάσεις και το συνολικό κόστος αυτών είναι πάντα κύριο μέλημά του.
Στην ιστοσελίδα μας θα ενημερωθείτε για τις παροχές που προσφέρουμε, το ωράριο μας, κάποιες προληπτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνετε στο ζώο σας, καθως και για νέα φαρμακευτικά σκευάσματα πρόληψης ασθενειών. Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .