Υπηρεσίες

Το ιατρείο μας παρέχει διαγνωστική προσέγγιση των περιστατικών με ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ακριβείας .

ΤΜΗΜΑΤΑ

 • Χειρουργικό
 • Παθολογίας
 • Υπερηχοτομογραφίας
 • Ακτινολογίας
 • Ενδοσκόπησης
 • Εντατικής θεραπείας
 • Εργαστηριακού ελέγχου
 • Οδοντιατρικό

Χειρουργικό
Διαθέτουμε άσηπτη χειρουργική μονάδα με εργονομικό κτηνιατρικό χειρουργικό τραπέζι και λευκό φωτισμό, κατάλληλα για πολύωρες επεμβάσεις. Η χρήση αναισθητικής εισπνευστικής συσκευής, αναπνευστήρα και μόνιτορ ένδειξης ζωτικών λειτουργιών, μας δίνουν τη δυνατότητα επεμβάσεων θώρακα, άλλα και πολύωρων επεμβάσεων οστών και μαλακών μορίων. Επίσης, διαθέτουμε διαθερμία για αφαίρεση όγκων και έλεγχο αιμορραγιών καθώς και αναρρόφηση. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην καθαριότητα με τακτικές απολυμάνσεις του χειρουργείου και απολύμανση των εργαλείων σε χειρουργικό κλίβανο. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ορθοπεδικών εργαλείων και παρακαταθήκη αναλώσιμων κατάλληλων για την επίτευξη, άμεσα, οποιουδήποτε ορθοπεδικού χειρουργείου. Όλες οι παραπάνω λειτουργιές διατίθενται από το 2007.

Παθολογικό
Από μια απλή κλινική εξέταση και ένα εμβόλιο, έως και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και παροχή πρώτων βοηθειών εκτελούνται στο εξεταστήριο μας. Πέραν του κοινού οφθαλμοσκόπιου και ωτοσκοπίου διαθέτουμε ηλεκτροκαρδιογράφο για τη διάγνωση αρρυθμιών της καρδιάς και πιεσόμετρο επεμβατικής και απλής μεθόδου.

Υπερηχογράφημα
Υψηλής τεχνολογίας έγχρωμος υπερηχογράφος (διατίθεται στο ιατρείο μας από το 2007), μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πλήρη εικόνα της δομής και σε πολλές περιπτώσεις της λειτουργίας των οργάνων της κοιλιάς. Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε και τη λειτουργία της καρδιάς.

Ακτινολογία
Η χρήση του ακτινολογικού είναι απαραίτητη για την απεικόνιση του σκελετικού συστήματος, ενώ μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για το  καρδιοαναπνευστικό και τα όργανα της κοιλιάς. Συμπληρώνει τον υπερηχογράφο και ολοκληρώνει, έτσι, την απεικονιστική εξέταση. Έκτος των απλών ακτινογραφιών εκτελούνται και εξειδικευμένες εξετάσεις με χρήση βαρίου και άλλων σκευασμάτων για την ακτινοσκόπηση του πεπτικού και τoυ νωτιαίου μυελού. Χρησιμοποιείται στο ιατρείο μας από το 2002.
Η διάγνωση του ανώτερου αναπνευστικού γίνεται με τη χρήση εύκαμπτου ενδοσκοπίου, που χρησιμοποιείται στο ιατρείο μας από το 2013. Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα πλήρους απεικόνισης και του πεπτικού με τη χρήση εύκαμπτου γαστροσκόπιου.

Εντατική θεραπεία
Πολλά περιστατικά χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη για τη θεραπευτική τους αγωγή. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε ένα άνετο και καθαρό περιβάλλον, που θα βοηθήσει το ζώο να αναρρώσει, παρέχοντάς του την κατάλληλη 24ωρη ιατρική φροντίδα.

Εργαστηριακός έλεγχος
Αιματολογικός και βιοχημικός αναλυτής, αλλά και μικροσκόπιο υψηλής ευκρίνειας, μας δίνουν τη δυνατότητα ενός πρώτου έλεγχου του περιστατικού. Το εργαστηριακό τμήμα λειτουργεί από το 2002. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα τεστ της αγοράς προκειμένου να έχουμε σωστά αποτελέσματα. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα κτηνιατρικά εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού για επιπλέον αιματολογικές, ορμονικές και κυτταρολογικές εξετάσεις, αλλά και βιοψίες.

Οδοντιατρικό
Η υγιεινή των δοντιών των μικρών μας ζωών είναι απαραίτητη για την υγειά τους. Γι’ αυτόν το λόγο έχουμε στη διάθεσή μας, από το 2007,
υπέρηχο δοντιών για την αφαίρεση της πλάκας και για στίλβωση, αλλά και τροχό για την εξαγωγή δοντιών, όταν κρίνεται αναγκαίο.

Έκτος των παραπάνω τμημάτων στο ιατρείο μπορείτε να εκτελέσετε κάθε είδους απλή ιατρική πράξη και να λάβετε υπηρεσίες, όπως:

 • Εμβολικό πρόγραμμα
 • Τοποθέτηση ηλεκτρονικής ταυτότητας
 • Έλεγχο βάρους
 • Ιατρικές συμβουλές για αγορά κτηνιατρικών σκευασμάτων και κλινικής δίαιτας
 • Διατροφικές συμβουλές
 • Οποιαδήποτε άλλη ιατρική συμβουλή